Du skal bli pappa!


God dag flotte folk!

Skal vi prate litt om første trimester igjen da? Disse tre månedene som man gjør alt man kan for å ikke avsløre for omverden at man er gravid, er vel kanskje den tiden man har størt behov for å prate med folk? Takk Gud for internett, og anonymforum sier jeg bare! Uansett! Jeg vil som nevnt i forrige første trimester  innlegg skrive om én "fase" av gangen, da det er så fryktelig mye som skjer.
Forrige innlegg kan leses her!

Fase 2. Slippe "Du skal bli pappa" -bomba!

Så.... Da hadde jeg etter mange positive graviditetstester endelig skjønt at jeg faktisk var gravid, to av venninnene mine hadde fått snap av testene, da gjenstod det bare å fortelle Thomas!

Jeg skriver dette innlegget sammen med min bedre halvdel, for å få med så mye som mulig! I en sånn sjokkfase er det lett å glemme alt som ble sagt, og gjort, så her får vi bare slå oss sammen for å huske!

Tidlig morgen 29 mai 2015:

Thomas forteller at han lå i senga og spilte Candy Crush på mobilen, når han plutselig hører latter fra badet etterfulgt av et litt forsiktig "Oi...." Han roper inn til meg for å høre hva det er fornoe. Jeg husker jeg ikke klarte å svare... Jeg bare lo! Jeg tror kanskje jeg var inne i en litt sånn psykotisk greie akkurat da? Det føltes iallfall sånn. Jeg var inne i en boble, og hørte vagt langt borte at han ropte på meg igjen. Boble ja! Se der! Preggisbobla starta allerede da!

Jeg tok med meg den ene testen, den strimmelen som viste to streker. Jeg gjemte den bak ryggen, og satte meg ned ved siden av han i senga. Han så forundret på meg, og lurte på hva i alle dager som var galt med meg! Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si, jeg hadde jo ikke akkurat hatt tid til å planlegge hvordan jeg skulle fortelle han verdens største nyhet! Jeg fikk litt småpanikk over det også oppi alt sammen, og begynte å le igjen! "Du er rar...." sier han og går tilbake i Candy Crush-modus!

Jeg gir opp å desperat prøve å komme på en bra, morsom eller fin måte å fortelle han at jeg er gravid på, og helt uten å tenke meg om sier jeg "Du... De hadde ikke vett på seg til å vente til økonomien var litt bedre, disse svømmerne dine" Dette foregår rett etterpå i hodet mitt: "Hææææ!? Herregud Helene! *klaske seg i panna* Hva var det du sa nå...? Hva er det for en måte å fortelle noen verdens største nyhet på da...? Redd deg inn NÅ!" I småpanikk, tok jeg raskt frem testen, og sa "jeg er gravid!"

Dette foregår sekunder etter i hodet til Thomas:
"Hæ? Hvordan skjedde det? Eller... jeg vet jo det, men... Har ikke legene sagt til Helene at det kunne være vanskelig å bli gravid? Det var jo ikke vanskelig! Oi... Shit! Jeg skal bli pappa! Det er rått! Jeg håper det er en gutt! Hvis det er jente må jeg gå opp til jegerprøven og kjøpe meg gevær! Svømmerne mine er awesome! Fy, så glad jeg er for at jeg kjøpte leilighet! Hva trenger vi? Jeg gleder meg til å fortelle Stian!"

Mens vi gjennomgikk et tankekaos uten like i hvert vårt hode, husker jeg vi bare stirra på hverandre! Jeg husker Thomas smilte, selvom jeg så et snev av frykt i øynene hans! Vi klemte hverandre lenge, uten å si noe. Vi var vel litt redde, men samtidig veldig glade begge to!Jeg er iallfall evig takknemlig for at det er akkurat han her som er pappaen til babyen i magen min!

Jeg har forstått i etterkant at det ikke var så viktig akkurat hva jeg sa, og at det ikke er et fasitsvar på hvilken måte som er "rikitg" å fortelle en så stor nyhet på! Men! Jeg er supernysgjerrig på hvordan du slapp bomba/dama slapp bomba! Kult om du skriver om det i kommentarfeltet!

10 kommentarer

missmommy.blogg.no

15.10.2015 kl.14:13

Haha:) koselig <3 faktisk så

Visste min mann det før meg! Han så hvit sliten og trøtt jeg pkutselig ble og sovnet På sofaen og slikt. Han sa; du er gravid! Vi tok en test og det stemte:) vi ble så lykkelige .. Og Sjokkerte:) hihi!

Helene Kovac

15.10.2015 kl.14:22

missmommy.blogg.no: Hehe, se der ja! Artig at mannen skjønte det før deg :)

Lisa bredesen

15.10.2015 kl.16:29

Så gøy å lese bloggen din Helene ☺️ når jeg sa til Kim at jeg var gravid sa han bare at jeg måtte ta en test til 😂haha. Jeg hadde jo sagt til han at det kom sikkert til å ta et år før jeg ble gravid, siden jeg hadde gått på prevensjon så lenge. Men neida, satt på første forsøk 💙

Helene Kovac

15.10.2015 kl.19:07

Lisa bredesen: Så moro at du synes det, Lisa! :D Det er gøy å høre!
Haha, så artig reaksjon! Moro å høre hvordan vordende pappaer reagerte på nyheten :)

Inner Glo

16.10.2015 kl.10:56

Brilliant blog ad pictures, unfortunately i had to change the language as im English aha.

Cory SEO

16.10.2015 kl.10:57

Brilliant pictures of your selves, you both look really cute.

Helene Kovac

17.10.2015 kl.20:27

Inner Glo: Thank you! :) So nice of you to even bother to change the language! Do you use google translate?

Helene Kovac

17.10.2015 kl.20:27

Cory SEO: Thank you so much <3

Anja

17.10.2015 kl.21:03

Jeg henta ut p-piller, og sa til samboeren at jeg ikke skjønte hvorfor jeg ikke kjøpte graviditetstest først, fikk I svar om og kjøpe en test og ta den så fort som mulig. Kjøpte test og sa jeg skulle ta den på morningen. Han dro for og skru bil og etter 1,5 time fikk han en telefon om at jeg ikke hadde klart og holde meg til morran, og at jeg ikke skulle kjøpt p-piller.. Fikk; "oi faen" I svar :)

Helene Kovac

17.10.2015 kl.22:38

Anja: Haha! Så artig! :)

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡