Welcome to the jungle, og andre høvelhistorier.


På tide å være litt klein igjen da, eller? Jeg synes det, og smeller igang med Ting jeg skulle ønske jeg visste om graviditet #6!

"Ting jeg skulle ønske jeg visste" blir kanskje litt feil, fordi dette problemet er jo noe alle skjønner at vil oppstå etter hvert som magen vokser. Men! Jeg har aldri tenkt noe over det, og hvis du ikke har vært gravid før så er jeg 90% sikker på at det har ikke du heller. 

Om du ikke vil lese om vanskeligheter vedrørende hårfjerning i gravid tilstand, så synes jeg du skal klikke deg inn på noe annet på internett nå :)

#6. Jungeltilstander "der nede"!


-Bildet lånt av fantastiske Line Severinsen @kosogkaos-

I går ble jeg og ei i termingruppa mi mer eller mindre enige om at vi måtte ta en tur på det lokale badelandet sammen. Kjempekoselig tenkte jeg! Og veldig godt for det vonde bekkenet mitt. Men så! Noen timer senere når jeg stod i dusjen med intimsåpa i hånda, kom panikken bittellitt snikende. 

Min generasjon er veldig bevisst dette med hårvekst, og da altså uønsket hårvekst. Jeg er intet unntak! Og om jeg skal vagge rundt på badeland etter å ha pressa meg inn i en altfor liten bikini, så hadde det jo vært ålreit å fått barbert bikinilinja i det minste! 

Det er en treningsøkt i seg selv, med mange rare posisjoner og mye pusting og pesing, samt hyppige pauser når jeg skal barbere leggene. Det både ser og høres ut som om jeg har løpt maraton etterpå, men jeg klarer det! Det er verre med den bikinilinja altså. Med denne magen her (se bilde), så er det kanskje ikke så rart?


Jeg ser jo ingenting, og å i det hele tatt ta en barberhøvel i nærheten av der nede nå, er å leke russisk rulett! Jeg har egentlig litt noia for vill hårvekst, så jeg har prøvd noen teknikker altså. Blant annet å bruke speil som hjelpemiddel. For det første så endte det opp i x-antall kutt, og sikkert en halv liter i blodtap! Og for det andre, så jeg ut som en skamklipt bikkje etterpå. Ikke ønsket resultat akkurat, så klok av skade så gjør jeg ikke det igjen.

Jeg har ikke sånn kjempegod erfaring med hjemmevoksing heller, her snakker jeg da altså pre-pregnancy. Men det får jo ikke blitt noe særlig verre tilstander der nede enn det er nå tror jeg, så jeg må nesten gi det et realt forsøk også, før jeg gir opp helt. Jeg trenger ikke være glattbarbert pornostjerne i tredje trimester liksom, men det er jo greit om de rundt meg på badeland ikke forventer at jungeldyret Hugo skal titte frem fra trusekanten min når som helst da! Eller?

Hvis noen noen gang skal sponse meg med noe på grunn av denne bloggen, så trenger jeg sårt en time til profesjonell voksing hos hudpleier. Men det blir ikke noen før og etter bilder altså, det får være måte på! Haha.

Jaja... Til alle dere som måtte være på Østfoldbadet samme dag som meg, om hjemmevoksinga ikke funker noe særlig, -jeg sier som Axl Rose: "Welcome to the jungle! It gets worse here every day..."7 kommentarer

Dina

04.12.2015 kl.14:05

"Hvis noen noen gang skal sponse meg med noe på grunn av denne bloggen, så trenger jeg sårt en time til profesjonell voksing hos hudpleier. Men det blir ikke noen før og etter bilder altså, det får være måte på!"

Haha lo saa godt jeg nesten falt av stolen! hahahah

Helene Kovac

04.12.2015 kl.14:53

Dina: Haha, jeg må ærlig talt innrømme at jeg lo litt for meg selv når jeg skrev dette. Litt fordi det er litt kleint, men mest fordi det er så sant ;)

Anja

04.12.2015 kl.17:22

Hahah, huff kjenner meg igjen! Måtte bare la vær tilslutt jeg, det blir jo anbefalt og la det gro på slutten så :p

Sa til samboeren at om han vurderte og klage på åssen ting så ut fikk han værsegod og bli med i dusjen og fikse på det! Det ble ikke noe problem :'D

Ting du ikke tenker over med engang er vel hva man ser når man ser ned..etter man har født!

Nå er det snart 4 uker siden minsten kom og nå la jeg merke til at jeg så føttene mine her om dagen, ikke bare træra når jeg trekker inn magen, men hele foten!!! Og det var uten og trekke inn noen mage :D

Mailen Natanie

04.12.2015 kl.18:38

Haha jeg ler meg ihjel av dette innlegget, måten du skriver på, og fordi jeg kjenner meg så godt igjen!! Trodde aldri at det å kunne se underlivet mitt igjen var noe jeg kom til å sette pris på etter svangerskapet, men det et er det jammen meg!

Helene Kovac

04.12.2015 kl.19:37

Anja: Hahaha så herlig! :D Ja, jeg har lest noe greier om det. At det skal få gro etter uke 36 pga infeksjonsfare ved fødsel? Jeg skal gi det et siste forsøk kun pga at jeg skal i bikini :P Hehe..

Helene Kovac

04.12.2015 kl.19:39

Mailen Natanie: Jaaa jeg tror veldig mange vil kjenne seg igjen i denne problemstillingen :P Hahaha, det tror jeg på! Gleder meg til det selv :) Gratulerer så masse nok en gang forresten :)

Kine

24.01.2016 kl.21:36

Jeg dæver.. Nå lo jeg hjerte godt :D kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver ;)

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡