I dag tok vi oss tid til oss


Den friske lufta på morgenkvisten, den gode kalde lufta i ansiktet, de fine fargene, de deilige solstrålene som varmer på kroppen. Det er høst.

På dager som i dag er høsten helt fantastisk, og for en pollenallergiker som meg er det liksom først når høsten kommer at en virkelig kan nyte lange dager ute i sol og frisk luft. I dag har vi vært på tur hele familyn, og det er så koselig! I en ellers ganske så hektisk hverdag, der en ofte føler at dagene bare går i ett og smelter i hverandre, er det så utrolig godt med dager som dette. Dager der det bare er oss tre, ingenting vi må huske eller rekke. Hele dagen til å kose oss og gjøre akkurat hva vi vil. Dager som dette er i mine øyne de mest verdifulle. Det er på dager som dette vi lager gode minner, minner vi kan se tilbake på med et smil om munnen senere. 


Lucas synes det er deeeeilig å kjenne sola varme i fjeset <3

Tid er mangelvare hører man ofte folk si, men er det egentlig det? Ja, noen ganger er det virkelig det, men så handler det kanskje litt om hvordan vi prioriterer denne tiden også? vi være så tilgjengelig overalt hele tiden? Eller vi si "ja" til alt og alle hele tiden? vi vaske huset hver eneste fredag?

Jeg vet ikke med deg, men jeg er ikke alltid veldig flink til å disponere tiden min, og plutselig sitter jeg her og føler at jeg så vidt klarer holde hodet over vannet fordi jeg har sagt ja til litt for mye, sitti en time for mye på pc, og dermed fått dårlig tid til noe jeg skal rekke, eller sitti på sengekanten med nesa nedi telefonen for å oppdatere meg om alle andres liv på sosiale medier, at jeg går glipp av verdifull pillow-talk med min bedre halvdel. For jeg er jo egentlig mye mer interessert i å høre hvordan dagen hans har vært, enn å oppdatere meg på hvordan Facebooklivet til Per, Pål og Espen er liksom! 

Heldigvis har jeg blitt mer bevisst det etter at Lucas kom til verden, og dager som i dag gjør at jeg sitter her i kveld med en god følelse i hele kroppen. Tusen takk for en kjempefin dag, familien min <3 

Dere er de beste i hele verden, og jeg elsker dere herfra og til månen <3

#kliss 


Lucas i kjent positur om dagen. Om det ikke kommer noen tenner snart, så skjønner jeg ingenting :P


-Husk å ta dere tid til det som er viktig for dere i hverdagen, og ikke bare alt man skulle, burde, og må gjøre. Husk også å rive nesa løs fra alt av skjermer innimellom, og se hva som foregår rundt dere her og nå, her i virkeligheten. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡