KROPPEN MIN HATER MEGGod formiddag! Her skal jeg ligge å slikke sårene mine i hele dag, iallfall frem til mini våkner ;)

I dag skulle jeg ha støvsugd, vasket klær, ringt hit og dit, dusja og barbert leggene, men jeg gidder ikke! Eller, jeg klarer ikke blir mer riktig å si... Jeg er så støl at det gjør vondt i sjela! Er det lov å si at man angrer (på ordentlig) på at man har trent? Jeg har gjort noe fantastisk sunt, positivt og godt for kroppen min, også gir den meg dette tilbake!? Jeg forstår ikke helt den greia der. Hvor er logikken liksom? "Hei kroppen min, jeg er glad i deg og vil at du skal være frisk!" Og kroppen bare, "fuck deg! Nå skal jeg sørge for at du blir så støl at du ikke klarer annet enn å ligge i stjerneformasjon i et par dager!" Jo vær så god, kroppen! Bare hyggelig å være snill med deg igjen for første gang på to år! 


Hurra du liksom.......

Jeg har lyst til å begynne å grine bare av tanken på å sette meg ned på do, og må ærlig innrømme at hver gang blæra begynner å si ifra at tiden for tømming er inne, er jeg litt frista til å låne en bleie av Lucas fremfor å bruke ti minutter, banne, gråte og lage grimaser for å i det hele tatt få satt meg ned på ramma. Også må man jo opp igjen etterhvert også, og veien opp er neimen ikke særlig bedre. Litt bedre, men ikke mye! At Prosjekt MILF blir en utfordring, er det ingen tvil om!

Var turen opp verdens største hoppbakke verdt det? NEI!
.....Neida :) ...eller, joda :P Spør meg igjen i morgen! 

"En dag uten trening, er en dag uten mening...." Bla bla bla! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡