TUSEN TAKK TV2


God dagen :)

En vanlig dag her i heimen starter som regel med at jeg må sitte på sengekanten å summe meg. Der burde jeg egentlig sitte i minimum fem minutter, tørke litt sikkel, gni søvnen ut av øynene, og gjennomgå sjekklista mi som består av spørsmål som bl.a. Hva heter jeg? og Hvor er jeg? osv. Det er enkelte ting man bør være i stand til å svare på før man tar på seg ulltøflene og tasser inn til en blid ettåring som står og hopper i senga, superklar for en ny dag. 

Mini får ny bleie, masse kos og klem, før jeg setter han i lekegrinda si. Da kan jeg med smale øyne tasse bort på kjøkkenet og skru på kaffekanna. Jeg blir ikke menneske uten mine edle dråper! Jeg tasser så inn på badet, gnir meg i fjeset foran speilet, for så å oppdage at jeg akkurat gnei restene etter gårsdagens sminke godt inn sammen med de helt naturlige blå posene under øynene. Mens jeg står der og stirrer i speilet uten å egentlig se noe som helst, hører jeg mystiske lyder fra stua. Jeg burde ha vaska fjeset, pussa tennene, og gått på do, men jeg må ut i stua og undersøke hva den lyden var. Her må det prioriteres! Hvis ikke blæra er så full at jeg står faretruende nær å bli påminna på hvor dårlig trent bekkenbunnen min er etter fødsel om en nys f.eks. er rett rundt hjørnet, så hopper jeg midlertidig over dobesøket og sjekker lyden. 

Lyden er som regel Lucas som har kommet seg ut av lekegrinda, og sitter i en eller annen skuff og "rydder". Jeg tasser inn på badet igjen og forter meg å tisse, før jeg henter meg en kopp med magiske dråper. Hvis klokka er over 07:00, så setter jeg på God Morgen Norge for å få med meg litt nyheter og sladder mens Lucas leker. Helt frem til frokost sitter jeg å nipper til kaffekoppen med smale øyne og ser på dette programmet, også kan jeg sitte lenge etterpå å ikke huske en dritt av hva jeg akkurat har sitti å sett på. Jeg lurer, er jeg egentlig våken på morgenen? Kroppen er våken, men hjernen er skrudd av eller noe sånt.. 

TV2 har skjønt det! De vet at det er flere sånne trøtte tryner på morgenen i vårt langstrakte land, for de sender nemlig hele programmet på nytt, rett etter de har sendt hele programmet allerede én gang! Da får sånne morgen-zomber som meg muligheten til å få med oss litt vi også, når hjernen begynner å skru seg på etter x-antall kaffekopper. Konge! Takk TV2, I love you!

Nå sover mini, God Morgen Norge summer i bakgrunnen for andre gang i dag, og katten maler på fanget. Jeg bør egentlig ta meg en dusj. Få vekk de lekre sminkerestene fra i går, eller var det fra dagen før der igjen? Jeg husker ikke! Jeg burde også vaske håret, men jeg tror neimen jeg dropper hele greia til fordel for litt blogging og masse kaffedrikking i dag. Man kommer langt med litt tørrshampo dere! Guds gave til en sliten mamma, spør du meg! Dusje kan jeg gjøre når far i huset er hjemme ;)

Ikke akkurat noen fancy-swancy morgenrutine hos meg, men.. Kanskje det er litt sånn som dette hos deg også? Jeg skal iallfall ikke gjøre noe annet den lille alenetiden jeg har igjen enn å finne bunnen av kaffekanna :) 

Ha en fin dag!

4 kommentarer

Victoria Larsen

29.03.2017 kl.12:28

Jeg ønsker deg en fin onsdag :-)

Helene Kovac

29.03.2017 kl.12:32

Victoria Larsen: Takk, det samme :D

May Lise

29.03.2017 kl.21:34

Herregud, jeg elsker måten du beskriver ting på!

Forresten... Min morning høres ganske lik ut ... Og tommelen opp for God morgen Norge i reprise :p

Helene Kovac

29.03.2017 kl.22:21

May Lise: Tusen takk for superkoselig kommentar :D Haha, ja det er jammen godt å høre at noen kjenner seg igjen ;) Yes! Stor tommel opp! :) :)

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡