LITT FOR EFFEKTIV I DUSJEN?


Juhu :)

Det er nå engang sånn at når noe utenom det vanlige må gjøres her i huset, må det gå på bekostning av noe annet. Jeg må ærlig innrømme at i hverdagens mas og kjas har jeg forsaket enkelte ting som jeg var svært nøye på før sånn som f.eks å ta vare på meg selv. Altså i forhold til det å være forfengelig! Jeg vil ikke kalle enkelte ting for forfengelighet, men heller en nødvendighet. Allikevel så har noen av disse nødvendighetene gått i glemmeboka fordi det er så mye annet som skjer, eller som er så innmari mye viktigere. 

Dette med å være effektiv i dusjsituasjon er ikke bare noe jeg har lært på jobb (ja, jeg jobber i helsevesenet der tidsforbruk er en viktig greie), men noe jeg er dritgod på selv her hjemme også. Så fort mini sover, så er det bare å kaste seg inn i dusjen, smokk smokk sier det, så har man vasket håret, og fått vasket vekk litt gammel svette. Altså man får gjort det mest nødvendige før han våkner igjen.. Mascararestene vannet ikke fikk bukt med fjernes elegant med vidåpen munn, mens man bruker helt ytterst av kanten på håndkle til å dra over våtkanten. Sånn! Fiks ferdig! Men det var disse her forfengelige nødvendighetene mine da... 

Lucas har liksom tre ting å forholde seg til hva gjelder ting som kan krype og gå. Det vil si, alle menn er pappa, aller damer er mamma, og alt med pels er pus. Veldig greit! Men i går så forstod jeg for alvor at noe måtte forsakes til fordel for en lenger dusj og en dæsj forfengelighet i dag. Du vet det er på tide å barbere leggene dine, når sønnen din peker på beina dine og sier "puuuus"! Thomas fikk seg en god latter, men jeg? Not so much! Så her sitter jeg med kaffekoppen min, håndkleturban på hodet og deilige, glatte, myke, nybarberte legger for første gang på......? Husker ikke :P Hahaha! 

Jeg bruker som regel god tid når jeg setter meg ned for å skrive et blogginnlegg, da koser jeg meg med litt TV eller musikk, og en kaffekopp eller ti, mens jeg funderer på hva jeg skal skrive om. Men i dag følte jeg at en heftig runde med høvelen, var på sin plass, og kaffekopp nummer fem, seks, syv, åtte, ni, og ti, måtte ofres. Du vet det er gæli, når du heller vurdere å løpe ut i garasjen å hente hekkesaksa ;) Heldigvis var det uansett en mye enklere affære nå enn da jeg var gravid! Herlighet, det ble jo et blogginnlegg for seg selv det. Det kan du lese om HER hvis du vil! :)

Nå skal jeg prøve å få på meg noen filler, før mini våkner. Har ikke tid til å ta bilde, så dere får nøye dere med et jeg allerede hadde av meg selv her på macen, fiks ferdig og selfieklar ;)

Ha en super dag!

PS: Følg Rockefrua på facebook HER. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡