HIMMELEN HAR FÅTT EN NY STJERNE


Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive.. Det er ikke ofte jeg blir tom for ord, men på fredag ettermiddag mottok jeg en fryktelig trist beskjed. Et fantastisk menneske har gått bort. Ei som var en stor del av livet mitt, og som en storesøster for meg i mange år. Ei fantastisk jente med hele livet foran seg.. Det gir ingen mening! 

Hun var fantastisk! Hun var sterk, snill, tøff, og omsorgsfull. Hun var vanvittig vakker! Like vakker på innsiden som på utsiden. Hun var en fantastisk mamma til to herlige jenter, og jeg er så takknemlig for alle minnene jeg har med de tre sammen. Hun skulle gifte seg med sin store kjærlighet i år... Som sagt, dette gir ingen mening! 

De siste par årene har vi hatt kontakt til og fra, vi hadde til og med en krangel. Det var sånn noen ganger. Vi var som søstre. Vi var glad i hverandre uansett, men vi kunne krangle så busta føyk. Uansett så var hun sola mi når himmelen var grå, og jeg håper og tror at jeg var sola hennes også. Hun var en av mine nærmeste, og det var ikke en ting hun ikke visste om meg. Hun var en av få mennesker jeg stolte på.

Vi pratet sammen i starten av januar. En så utrolig fin samtale <3 Den er jeg evig takknemlig for! Det var først da jeg fikk vite at hun var syk.. Tenk, der kjemper hun en vanvittig kamp på sin side, mens jeg har sitti på min side og tenkt at hun ikke tok kontakt fordi hun sikkert var irritert på meg. Fy faen, så dumt! Men jeg visste ikke... Evig takknemlig for samtalen vår i januar, evig, evig, evig! <3 

Kjære A <3

Jeg gleda meg så til å ta med Lucas og besøke dere nå nærmere sommeren, jeg gleda meg så til å gi deg verdens største klem, og høre deg le deg skakk av dine egne (forferdelig dårlige :P) vitser igjen. Ja, du hadde verdens dårligste humor, men du fikk meg uansett alltid til å le. De siste par dagene har minnene våre fylt hodet mitt, og jeg har ledd og grått om hverandre. Det var jo litt sånn det var når vi så hverandre stort sett hver dag også, det var latter og tårer om hverandre, og veldig ofte tårer i forbindelse med en heftig latterkrampe.

Vi gjorde så mye rart! Husker du da jeg var spion på hemmelig oppdrag, den gangen da vi var på spøkelsesjakt, da vi hadde danseshow i stua med CE til Waka Waka, eller da du skulle lære meg litt av kakekunstene dine, og vi endte opp med å spise alt istedet? ;) Jeg ler godt når jeg tenker tilbake. Du ga meg og alle andre rundt deg så mye glede. Jenta med de fantastiske kreative evnene, og den nydelige stemmen. Om du bare visste selv hvor unik du var <3 

Jeg kommer alltid til å smile når jeg tenker på deg, jenta mi! Takk for alt du var for meg! Jeg glemmer deg aldri, og jeg er evig takknemlig for å være en av de som kunne kalle deg for min venninne <3 Kuleste dama, ever!

Sov godt vakreste! Vi sees igjen. 
Evig glad i deg <3

Alle varme tanker til de som stod deg aller, aller nærmest <3 Vit at jeg alltid er her for hver og en av de, om de trenger det. 

Ta vare på hverandre <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡