MAMMATIPS


God kveld.

Jeg tenkte å dele et mammatips jeg fikk for en stund siden, som funka så godt for oss at jeg får dårlig samvittighet om jeg ikke deler det videre :)

Mini aka sjefen i huset, er en god blanding av sin mor og far, og at gutten har lakenskrekk er egentlig kanskje ikke så rart. Vi har holdt på I det lange og breie for å få han til å sove, og når han først sover, for at han skal sove godt. Jeg tror kanskje vi har prøvd alle triksene i boka, uten videre hell. Lille Mr.Lakenskrekk er livredd for å gå glipp av noe tror jeg.. Sove kan man gjøre når man blir gammel sier de ;) Men for oss foreldre da, så er det jo ofte søvn som står helt øverst på ønskelista titt og ofte..

Etter å ha prøvd alle triksene i boka (tror jeg), dukket det opp et uprøvd tips av ei i termingruppa jeg er medlem av på facebook. (Tusen takk P :) )
Sengeslange! Skeptisk og hønemor som jeg er, så har ikke Lucas engang hatt sengekantbeskytter på senga si, så jeg var noe usikker på om jeg hadde lyst til å bruke penger på å trigge angsten min enda mer :P Jadaaa, hønemor.. Bla bla bla.. Men, jeg tenkte at uansett om jeg valgte å ikke bruke den i senga hans, eller den evt. ikke hjalp noe på søvnen hans, så hadde han allikevel en kjempekul "bamse", så vi endte opp med å kjøpe en sånn sengeslange. 

Det er ei lokal dame som har sydd den, og navnet hans er brodert nederst på slangen. Jeg synes den er så tøff :) Da vi fikk den hjem bestemte jeg meg for å prøve å ha den i senga hans en natt, da jeg fikk roa nerva litt fordi slangen ikke er myk, men hard og "fast i fisken". Ikke bare er slangen superfin, men tror du ikke den funka også a!? Joda, gutten sov natta igjennom for første gang. Eller, vi var oppe én gang for at han skulle få bamsen og smokken sin, men én gang opp om natta er luksus her i huset. 

Den slangen har gjort underverker for nattesøvnen her i huset, og var så absolutt verdt hver eneste krone! Urokråka sover mye roligere og bedre, og det er selvfølgelig godt for både han og hønemor og hønefar :)  

2 kommentarer

Linn BS

07.04.2017 kl.11:18

Fantastisk! High Five! Og la det vare! 😊😴

Helene Kovac

07.04.2017 kl.11:19

Linn BS: Haha jaa! *HIGH FIVE!* :D

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡