TILBAKE!!! IGJEN.....
Hællæ!

Etter en lang pause føler jeg det er på tide å "kaste seg litt i det" igjen.. Det er gode grunner for at jeg har vært fraværende fra sosiale medier de siste tre månedene, men ulikt mange andre bloggere så synes jeg ikke det er helt innafor å skrive om absolutt alt som foregår i livet mitt. Iallfall ikke når det er fler enn meg selv involvert. Ellers, er jeg jo som dere vet, ganske så ærlig og direkte ;) Uansett, så har det vært/er en vanskelig periode, men livet mitt skal absolutt ikke stå på vent pga det lenger! Jeg er så glad i å skrive, og synes det er hyggelig å logge inn for første gang på tre måneder, og se at det faktisk er folk som gidder å klikke seg inn her hver eneste dag, selvom bloggen har vært dau. Takk til dere som gidder, det gir meg skrivelyst :) 

Jeg har tenkt litt i det siste på om det er plass til meg i bloggverden... Jeg leser bloggen til herligste Line Victoria aka Supporterfrue, og jeg ser jo ganske så klare likhetstrekk mellom oss hele tiden. Måten vi skriver på, og disse litt på kanten/tabu temaene vi tar opp, samt behovet for å eksponere oss selv, og drite oss selv litt ut titt og ofte. Om dere har lest bloggen min en stund, og leste hennes når hun var gravid, og nå som hun har blitt mamma, er jeg sikker på at dere kjenner igjen noen av temaene hun tar opp bl.a. Som f.eks utfordringer med intimbarbering i svangerskapet og det å "dra en fotballfrue" etter fødselen. Line Victoria er herlig og ærlig, akkurat sånn jeg liker det! Men, er det plass til meg da? Kan vi ha to sånne bloggere? Vet du hva! Det er det, og det kan vi! For er det noe denne rosa bloggverdenen trenger så er det dønn ærlige mennesker som sier det som det er. Det tror jeg bare er sunt :) 

Så, da er jeg tilbake igjen da. Like ærlig og fortsatt like selveksponerende som før :) 

6 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

19.07.2017 kl.23:10

Åhh DEG er det plass til!!

Helene Kovac

19.07.2017 kl.23:17

Fredrikke Gustavsen: Takk! Det er godt å høre du synes det :)

Xenia tuft mortensen

19.07.2017 kl.23:20

Woho ❤️ Bra for oss andre at du har f

unnet din skrivelyst igjen :)

Helene Kovac

19.07.2017 kl.23:25

Xenia tuft mortensen: Herlig at du synes det :D

Victoria Larsen

19.07.2017 kl.23:30

Jeg håper du har en fin onsdagskveld :-)

Helene Kovac

19.07.2017 kl.23:35

Victoria Larsen: Takk det samme :) :)

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡