SOMMER, SOL, OG KVALITETSTID
Varme, late sommerdager med disse to er uten tvil det beste jeg vet i hele verden! Vi har kost oss sånn i finværet som har vært nå disse dagene, og jeg vet ikke med deg, men jeg er sånn skrudd sammen at jeg blir et nytt og bedre menneske så fort solstrålene treffer huden min. Å tilbringe late sommerdager med gutta boys er så godt for mammahjertet. Herlighet så fint å se de tilbringe så mye tid sammen, leke, bade, tulle, kose. Bare være sammen, far og sønn. I hverdagens mas og kjas er tiden de har sammen begrenset, så jeg vet dette er verdifull tid for far i huset også. Lucas er så glad i pappaen sin, og jeg er så evig takknemlig for at det er nettopp Thomas som er pappaen hans. Verdens beste! 

Ikke bare er det positivt at far og sønn får kvalitetstid sammen, men like positivt er det at vi får tid sammen som familie, og ikke minst at mor kan få litt kvalitetstid med solsenga alene. Hvis det har lukta svidd bacon i nabolaget i dag, så er det bare meg ;) Jammen godt å få grilla flesket litt! Halve slekta er på sin årlige tur til Hellas, så jeg må jo gjøre en real innsats for å i det minste bli nesten like brun som noen av dem når sola først viser seg her hjemme ;)

Det skal sies at jeg har vært helt sjuk etter å reise til ett eller annet varmt sydenland med turkist vann, og hvite strender mens regnet har plasket ned og gradestokken har vist femten grader! Det skal også sies at når sola først titter frem og varmer så godt, så er det ikke så ille gæli å tilbringe sommeren i Norge allikevel! Jeg er vant med å tilbringe en uke eller to i Hellas på sommeren, men mye av grunnen til at jeg har hatt et voldsomt behov for å rømme landet er pga pollensesongen. Jeg er som regel veldig dårlig når gresset herjer som verst og kan ikke være utendørs enkelte dager, men jeg merker faktisk en stor bedring allerede i år etter å ha blitt vaksinert mot gresspollen i ni måneder. HALLELUJA! (og bank i bordet!!) Det tar mye tid, men jeg anbefaler det på det sterkeste til alle som ikke har god effekt av medisiner! 

I år som i fjor blir sommeren altså tilbragt i vårt vakre hjemland, og så lenge været holder seg som i dag og allergivaksinen funker fjell, så skal jeg ikke klage! Klage kan jeg kanskje finne på å gjøre neste uke når verandaen skal beises og rekkverket skal males, men det er syting neste-uke-Helene og helt sikkert Thomas også skal få ta seg av ;) 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡