SØNDAG = FYLLESYK?


Søndag, den store fyllesyke dagen! Iallfall for mange.. Er det en ting jeg brukte søndagene på i mitt tidligere liv så var det, Cola, junk, og Nettflix! Jada, jeg vet at det var tre ting, men selvom jeg ikke er fyllesyk så er jeg så tidlig oppe om morgenen at det føles sånn noen ganger ;) I skrivesperra mi her om dagen fikk jeg et godt tips om å skrive om mine "must see" på Nettflix, og det finnes ingen bedre dag enn en søndag for et sånt innlegg :)

Så, hva vil du se? Vil du le? Vil du gråte? Vil du se på noe så meningsløst at du kan sovne med kebaben i kjeften? Her er uansett noen forslag:

 

MODERN FAMILY:
En sikker vinner hos meg uansett humør og fyllesyk eller ikke, egentlig! Dette er så min humor, og sånn serr! Hvis du ikke klarer å dra på smilebåndet av Phil og Cam, da må du ta deg en tur til legen for å få noen smilepiller, OK? :)

 

 

HOW I MET YOUR MOTHER:
Også en sikker favoritt hos meg! Har sett alle sesongene sikkert hundre ganger, men ser de gjerne igjen! Tro meg, Barney, Ted, Robin, Lily og Marshal kan få deg til å le så du tisser på deg, gråte som du aldri før har gjort, og riste oppgitt på hodet. Noen ganger alt sammen på samme tid. Har du ikke sett denne serien? Kjør på!

 

 

SONS OF ANARACHY:
OM jeg elsker denne serien?! Åh! Denne må bare sees av alle! Jeg trenger ikke forklare så mye egentlig, for du må faktisk bare sette på SOA med en gang.. Og om du på død og liv må ha én god grunn, så trenger jeg ikke si mer enn Jax Teller <3

 

 

HOMELAND:
Knallbra serie! Her anbefales det fyllesyke i mild til moderat grad, da dette er en serie som krever at du klarer å følge med litt. Utrolig spennende og fangende handling når vi følger bipolare Carrie i hennes jobb i CIA.

 

 

JANE THE VIRGIN:
Her har du et godt eksempel på hva jeg mener er sovne til tv'n med kebaben i munnen TV. Det er veldig enkel humor, men allikevel noe komplisert handling. Jeg setter på JTW når jeg ikke finner noe annet å se på, og om jeg sovner igjennom tre-fire episoder så skal jeg love deg at jeg har gått glipp av ting, men det tar ikke mer enn en episode eller to å "catche up" :)

 

 

ORANGE IS THE NEW BLACK:
Har du ikke sett OITNB? Da er det bare å ringe kebabsjappa og sette på tv'n med en gang! Bli kjent med jentene i kvinnefengselet, Litchfield ASAP. Du vil ikke angre! :)

 

 

HOUSE OF CARDS:
Jeg har enda ikke fått begynt å se på denne serien, men min bedre halvdel følger med på den, og jeg har skjønt at det er en "must see". Så, ikke gjør som meg. Se den! :)

 

 

SEX AND THE CITY:
Eller, Sex og singelliv om du vil. En fantastisk fortelling om fire jenter i New York på 90-tallet. Fire vidt forskjellige personligheter, sex, humor, kjærlighet, vennskap, og Cosmopolitans. Jeg ELSKER denne serien!

NB! Er ikke på Nettflix, men kan sees på HBO Nordic :)

 

 

DESIGNATED SURVIVOR:
Veldig spennende! Krever også mild til moderat fyllesyke, for her må du være våken! Den går under kategorien politisk thriller, så det er bare å følge med når hele USA's regjering blir utslettet, en beskjeden byråkrat som heter Tom må steppe inn som president, og sketchy ting begynner å skje ;) Spennende!

 

 

DESPERATE HOUSEWIFES:
Frustrerte fruer på norsk. Også en serie jeg aldri får nok av! Som i Sex and the city, handler dette om vennskapet mellom fire vidt forskjellige personligheter. Det eneste de egentlig har til felles er at de er naboer i Wisteria Lane. Her også er det masse humor, drama, kjærlighet, og jeg bare LOVE IT!

NB! Er ikke på Nettflix, men kan sees på Viaplay :)

 

 

PRISON BREAK:
Er ikke så lenge siden jeg så denne serien selv, og jeg klarte ikke slutte å se. Den krever at du følger med litt når lillebror Michael med vilje begår en kriminell handling for å havne i fengsel. Samme fengsel som storebror Lincoln sitter. Lincoln er uskyldig dømt til døden, og Michael vil redde han fra den sikre død ved å prøve å rømme sammen med han. Serr, du må bare se Prison Break!

 

 

GLOW:
Helt ny Nettflix serie som jeg synes var helt OK underholdende. GLOW står for Gorgeous Ladies Of Wrestling, og handlingen skjer på min favoritt-tid, nemlig 80-tallet. Veldig imponert over at de har laget en serie i 2017 (16?) som er så 80-talls, selvom handlingen som sagt er helt OK.

 

Jeg har helt sikkert glemt noen veldig bra, og noen forslag til dårlig hjernefôr, men da får vi heller ta en part 2 en annen søndag. Her er iallfall noen forslag, noen er blant mine absolutte favoritter. Jeg vil ikke skrive så mye om seriene, da jeg er redd for å avsløre for mye. Du må nesten bare se, og avgjøre hva du selv synes.

 

Kos deg med kebaben din, og god bedring :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡