FRA SANDSLOTT TIL SÖTA BROR


Hej, hej, haaallååå :)

Sol og late dager hjemme på verandaen er godt for både store og små tror jeg, men innimellom får jeg helt mark, og bare måååå gjøre noe annet. Jeg trenger ikke dra langt, eller gjøre noe veldig spesielt, men jeg trenger liksom bare å komme meg vekk fra tomta vår. I dag var litt sånn. Mens mini sov og jeg stinka svidd bacon ute på solstolen min, fikk jeg det plutselig for meg at i dag så skulle familyn på utflukt ja. I dag skulle vi på badestranda! Jeg vet det er på tide når jeg ikke klarer å ligge musestille i sola, for det er nemlig det minste problemet i hele verden for meg egentlig :) 

Så jada, dagen i dag startet i solsteika på verandaen, og endte i Sverige. For etter at jeg hadde fått stekt flesket mitt litt i sånn ca. en times tid utenfor her, satte jeg ivrig igang planlegging med å dra med meg mann og barn på stranda. Jeg satt inne og skravlet med Thomas mens jeg utålmodig ventet på at mini skulle våkne, sånn at vi kunne dra. Jeg dagdrømte litt om psycho bikiniskille, softis, sandslott, dypping av tær i vannet, og barnelatter. Mens jeg var godt igang med fantasi-softisen min blir jeg avbrutt av en stemme i det fjerne. Thomas prøver å få kontakt, for å fortelle meg at det ser ut til at det skyer til... What?! Fra knallblå himmel med et par skyer her og der, til overskya og mer eller mindre grått på særdeles kort tid? Jada.... Velkommen til Norge!

Så da ble stranda bytta ut med Harry-tur istedet da. Ikke like bra, men jeg fikk iallfall softis :D  

 

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

23.07.2017 kl.22:04

harry tur er jo heller ikke helt feil så lenge det ble overskyet og strandturen ble mer og mer fjern :) ha en fin kveld :)

Helene Kovac

23.07.2017 kl.22:08

hverdagslivetivollen: Neida, absolutt ikke feil. Hyggelig hadde vi det også :) Tusen takk for det, og riktig god kveld til deg også :) :)

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡