JEG SKAL PÅ NEBBEN!


// Sponset innlegg.

Halloo solstråler!

Det er sommer, det er sol (ikke ute akkurat i dag, men i hjertet så), og i år skal jeg på to festivaler. Heldige meg! En av disse to er Nebbenfestivalen i Lillestrøm. Hørt om den før? Kan være fordi selveste Komikerfrua har delt ut festivalpass, eller fordi Hank (von Helvete) har covret en Veronica Maggio låt i anledning festivalen :) Ikke hørt om den før? Kan være fordi Nebbenfestivalen er en flunkende ny festival som går av stabelen for aller første gang i år. 3-5 august 2017. Guri, som jeg gleder meg :D Det er mange artister/band som frister alle festivaldagene, men for meg personlig er de jeg gleder meg aller mest til å se; Åge Aleksandersen og sambandet, deLillos, Klovner i kamp, Veronica Maggio, Bernhoft og Morten Abel. Det er ganske mange det! Et herlig knippe artister som skal pryde scenen om ei uke spør du meg, spesielt Åge Aleksandersen som jeg vil påstå er norges svar på Brucer´n! Springsteen altså, ikke Jenner! ;) Jeg må også slenge med at jeg gleder meg veldig til å få oppleve Morten Abel på scenen. Makan til kul type! Tør faktisk å vedde den ene nyra mi på at den mannen kommer til å levere varene ganger tusen! 

Alle artistene og hvilke dager de spiller kan du finne på www.nebbenfest.no, eller du kan trykke deg inn HER for å komme inn på festivalens facebook-side. Husk å like siden for å få med deg festivalnyhetene for 2017 og i alle årene som kommer :) 

Er festivaler en stor del av sommeren for deg også? Eller vil du kanskje starte en ny tradisjon som virkelig kan anbefales på det sterkeste? 
Løp og kjøp billetter HER :) 

PS! Det er med stor glede jeg får lov til å kjøre en GIVEAWAY i dag! Lyst til å vinne to festivalpass? Klikk deg inn HER!Hva forbinder du med sommeren? Vi har alle forskjellige oppfatninger av hvordan sommeren skal være og hva den skal inneholde for at det skal bli skikkelig sommer-sommer. For meg er det et par ting som må være på plass for at jeg skal føle at jeg har hatt en skikkelig sommer, og er det én ting som virkelig er viktig for meg så er det festivaler! Jeg ELSKER festivaler! Masse deilig musikk og lange sommerkvelder med godt i glasset og gode venner :) Det blir ikke bedre enn det! 

Håper å se deg på Nebben! :) 

2 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

27.07.2017 kl.13:15

Ååå hit må jeg vurdere å dra!!

Helene Kovac

27.07.2017 kl.16:52

Fredrikke Gustavsen: Det synes jeg du skal :D

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡