Kom deg på Nebben!!!


// Sponset innlegg

Hola musikkvenner! 

Huuuurraaaaa, det er august og festivalmåneden er igang! Først ut er Nebbenfestivalen i Lillestrøm som smeller igang for aller første gang faktisk i morgen. Jeg gleder meg til kjærestekveld med Trang Fødsel, deLillos og Åge og sambandet. Det blir faktisk helt konge tror jeg! :) Det blir garantert mye allsang og moro med både Trang Fødsel og deLillos, og jeg gleder meg til artige norske låter som alle kan! Som f.eks. Kursiv, Drømmedame, Tøff i pysjamas, Neste sommer og Smak av honning. Disse kan du, sant? Det er noe helt spesielt med et stort publikum som synger med og skaper god stemning :) Også må vi ikke glemme Åge da, hele norges svar på selveste mister Springsteen! Altså, Åge er fantastisk! Åge byr på alt fra deilig rock´n roll til koselige klinelåter. Kanskje det blir klinings i morgen, Thomas? Hoho! ;) 

Nei dere, i morgen tror jeg blir en kjempefin dag på Nebben! Jeg følger med på facebook, og blir så glad når jeg ser hvor mange flinke folk som er med på å rigge opp, og gjøre i stand alt som hører med for at den aller første Nebbenfestivalen skal bli helt awesome! Anbefaler deg å gå inn og like facebooksiden deres HER for å følge med på artistnyheter, festivalnyheter og annen informasjon for årets festival, men også for årene som kommer. Nebben kommer til å farge Lillestrøm i mange, mange år fremover, og jeg håper du vil være med meg på moroa :D 

Her om dagen var jeg så heldig å få dele ut to gratis festivalpass til en heldig vinner som gleder seg masse til å tilbringe helgen i Lillestrøm :D Konkurransen er avslutta, men du kan kjøpe billetter og festivalpass HER :) 

Sjekk ut tidligere skrevet innlegg HER for litt mer informasjon om festivalen, og les om hvilke artister jeg gleder aller aller mest til å oppleve under en steike bra helg på Nebbenfestivalen i Lillestrøm.

www.nebbenfest.no

Håper vi sees! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡