PAPARAZZIFRUA PÅ FROKOST


Gårsdagen på Nebbenfestivalen i øs-pøs regnevær var helt konge! Vi storkoste oss med god musikk på et fantastisk festivalområde! Kongen sjæl, altså Åge Aleksandersen, sa det så fint på scenen i går "vi gir da vel faen i været!" og det var det veldig mange som gjorde og altså. Fantastisk å se så mange mennesker ute tross et forferdelig regnevær! Øl, musikk, regnponcho og gummistøvler funker fett for de fleste, og det er moro å se! Helt splitter ny festival, og det er alltids ting man kan pirke på, men vet du hva? Jeg har faktisk ingenting negativt å si, og dette innlegget er IKKE sponsa ;) Stort, forseggjort festivalområde med mange barer og mye forskjellig mat, massevis av toaletter, godt utvalg i baren, god lyd, stor scene, et veldig bra VIP-område som også var helt utsolgt, gratis busser til og fra festivalområdet og Lillestrøm sentrum, og en ting jeg la spesielt merke til og satte stor pris, på var at det er tydelig at sikkerheten er viktig. Det var politi og vektere å se overalt, og det liker jeg! Vi fikk en liten guidet tour av selveste festivalsjefen i går, og alt er så gjennomført og festivalhjertet mitt smiler for Nebben :) Jeg gleder meg til å vise dere flere bilder i bedre kvalitet senere! 

Men okei, okei... Tilbake til overskriften. Fra og med i dag lurer jeg på om vi må vurdere å endre navnet på bloggen til seoghørfrue, papparazifrue, stalkerfrue eller noe i den duren. Det er nesten litt flaut, ikke at jeg blir starstrucket av en av norges dyktigste musikere, men måten jeg blir på når jeg har muligheten til å faktisk hilse på Åge Aleksandersen. Vi bor på samme hotell, og han spiste frokost bare noen bord bortenfor meg. Istedenfor å gå bort til han og gratulere han med nok en fantastisk gjennomført konsert, og spørre pent om et bilde, blir jeg plutselig så veldig usikker og graver nesa mi nedi tekoppen. Så begynner tankene. "Tenk om det ikke er Åge da, men bare en som ligner veldig. Det hadde vært greit flaut liksom! Det er sikkert ikke han..." Fornøyd med konklusjonen min om at det sikkert bare er en Åge look-alike fortsetter jeg å stappe usansynlige mengder bacon i trynet, men så reiser han seg opp. Han liksom-Åge altså også blir jeg usikker igjen da.. "Hmmm, det der er Åge! Neeeiii.. Jooo? Jo, det må jo være han!" Jeg må til og med google han, bare for sikkerhets skyld liksom. Og jaggu! Google lyver ikke, og liksom-Åge er ikke på liksom, det ér norges svar på Bruce Springsteen som vandrer forbi bordet mitt for å hente kaffe og brød! 

Jeg sendte melding til Thomas som er på jobb, og han oppfordret meg jo selvfølgelig til å gå bort til han når han var ferdig med å spise. Må jo ha bilde til bloggen liksom. Men jeg turte ikke, jeg som egentlig ikke finnes sjenert... Men jeg ville jo ikke forstyrre mannen heller, selvom han sikkert bare synes det er hyggelig. Men nei.. Jeg sendte melding til Thomas om at jeg ikke turte å gå bort til han. Da oppfordrer han jammen meg til snikfotografering, den sniken! Neiii, sier jeg. "Det er bare teit!" Men jeg klarte ikke la være, når Åge skulle skjære seg en skive brød, og jeg hadde clear shot slo jeg til. Jeg har aldri vært så raskt fremme med kamera på mobilen, og så rask med å gjemme den under bordet igjen etterpå. Sprutrød i ansiktet, håpet jeg ingen, og da spesielt ikke Åge hadde sett forsøket mitt på å leke paparazzi. Diskret tar jeg en slurk av tekoppen min, mens jeg sjekker om bildet ble noe bra. Jeg zoomer inn med fingrene på mobilen for å finte meg unna alle de asiatiske turistene, og der står´n vettu! Åge på ordentlig! 

Litt flau og litt stolt sender jeg bilde av en brødskjærende inn-zooma Åge Aleksandersen til Thomas. Mens jeg sitter der med bilde i den ene hånden og tekoppen i den andre, får jeg brått litt dårlig samvittighet samtidig som jeg må le litt av meg selv. Tre timer alene på hotell, servert frokost og stuepiker som rydder opp etter deg, er tydeligvis skadelig for småbarnsmødre som er vant med å ha små mennesker rundt seg og ting å rydde opp og vaske 24/7. Her sitter jeg da altså og synker så lavt at jeg leker paparazzi, mens stakkars Åge bare ville ha litt brød :P Sorry Åge, men bildet må på bloggen allikevel ;)

I dag virker været å være noe snillere her i Lillestrøm, og vi gleder oss til å reise på Nebben igjen etterpå. I kveld spiller blant annet Klovner i kamp, og det tror jeg blir helt konge! 

Prekæs :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡