KAN JEG ELSKE BEGGE LIKE HØYT?


God kveld :)

I dag er en av de dagene som bare raser avgårde. Der en egentlig i utgangspunktet ikke har noe spesielt å gjøre, men ender opp med å ha tusen baller i lufta samtidig allikevel. Skjønner du hva jeg mener? Plutselig var det hundre telefoner jeg måtte huske å ta, mailer jeg måtte huske å svare på, sms´er som skulle sendes, og avtaler og timer jeg måtte huske å føre opp i avtaleboka. Poff, sa det, så skulle jeg hente Lucas i barnehagen igjen, og hele dagen hadde bare sust unna! 

Vi er inne i uke fire i barnehagen nå, og heldigvis går det kjempemye bedre! Jeg priser meg lykkelig over at han ikke gråter når jeg drar lenger, og personalet kan fortelle at han spiser bedre, sover bedre, og er mye mer glad enn han er lei seg. Endelig! Det varmer mammahjertet det! Heldigvis hadde jeg allverden med tid til å følge han opp tett, og gjøre tilvenningen til hans beste i samarbeide med personalet på avdelingen hans. Han trengte litt lenger tid, den tiden fikk han, og nå går det endelig veldig bra, og vi har en liten barnehagegutt som trives i sin nye hverdag. Det ble ikke mye jobbing på meg i denne perioden og det merkes på kontoen, men vet du hva? Det er så verdt det! Så lenge ting går rundt, så får det være bra :) 


På fanget til mamma er det plass til både tobeinte og firbeinte barn <3 

I dag henta jeg litt ekstra tidlig, og vi har kosa oss masse med å lage mat sammen, spise sammen, leke masse, og kose på sofaen på fanget sammen med pus mens vi så på barne-tv :) Vi har hatt en skikkelig fin dag sammen, og det varmer hjertet! Jeg er så forelska i den fantastiske lille gutten min, og jeg kommer jo til å bli helt tullerusk når det kommer en til som jeg kommer til å elske like masse. Herregud, hjertet kommer jo til å sprekke! 

Dette med å få søsken er jo for noen en "bekymring", de er "redd" for å ikke bli like glad i nummer to, fordi man har en sånn enorm kjærlighet til den som allerede er der. For går det virkelig ann å elske to mennesker så latterlig høyt? Så høyt at det gjør vondt i hjertet! Ja det gjør det! <3 Det kommer til og med til å være litt til overs til gubben ;) Jeg hørte noe fint en gang, om at når et søsken kommer til verden, så tar den ikke opp noe av plassen til den andre, men man får rett og slett mer plass i hjertet, sånn at de begge får akkurat like stor dose kjærlighet. Dette tror jeg på, så no worries her i gården :) Ikke akkurat når det gjelder det iallfall, men bekymringer for ditten og datten, og sikkert sånn ca alt mulig annet, det har jeg i aller høyeste grad! Jeg trøster meg med at jeg tror det er helt normalt :P 

Nei, nå skal jeg spise litt.... igjen.... Helt vilt at jeg bare har gått opp tre kilo egentlig :P
Håper du har en fin kveld!

Prekæs!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡