FLYTTEPLANER?


God morgen!

Her har dagen som vanlig starta for lenge siden, og akkurat nå nyter jeg stillheten etter at gubben har reist på jobb, og mini er i barnehagen. Jeg nyter en varm og deilig kaffekopp og forbereder meg mentalt på å vaske hele huset. Gleder meg ikke, men fredag er vaskedag og tid for et realt skippertak! Jeg fatter ikke at tre personer og to katter klarer å rote så mye jeg altså, og sånn seriøst, hvor kommer egentlig alt støvet fra!? Jaja, uansett så gidder jeg ikke skrive om husvask og hybelkaniner nå. Den tid, den sorg er det noe som heter.

Nei nå skal jeg nyte litt alenetid med kaffekoppen. Føler meg skikkelig gammel når jeg sier dette, men det har liksom blitt litt sånn for meg at det ikke er ordentlig morgen uten kaffekoppen og God Morgen Norge susende i bakgrunn. Når skjedde det liksom? Jeg følger sjeldent med, men jeg må liksom ha det på :P Flere i 20-åra som føler de har passert 50 for lengst? Jeg sitter iallfall med blogg da, som liksom er en sånn fjortis-greie, det kompaserer en del føler jeg ;) 


Nei, det ser ikke sånn her ut nå, men dette er målet ;)

I disse morgentider, sitter jeg å raider finn.no. Vi lurer litt på å kjøpe et større hus, og eventuelt med utleiedel. Tenker det kan være lurt for fremtiden, kanskje? Men utvalget her vi ønsker å bo er noe labert synes jeg. Jeg er vel kanskje litt ekstra kritisk til alt også siden jeg trives veldig godt her vi bor nå, og det gjør jo ikke saken noe enklere for stakkars finn som hoster opp det ene huset etter det andre som jeg stadig finner feil med. Det blir ikke lett å flytte herifra, det er iallfall helt sikkert! Det er mye mulig jeg får et nervous breakdown på flyttedagen, og lenker meg fast til den største furua utenfor her, og truer meg å sultestreike! Haha neida! ...Joda....

Nei, jeg får brette opp ermene og starte et sted i dette kaoset, så kanskje jeg kan slenge beina på et rent bord, og ta en kaffekopp til før gutta krutt kommer hjem igjen etterpå  :)

Haha, jeg dauer! Ikke før jeg var i ferd med å avslutte med å skrive "god fredag til deg :)", kommer jeg på at det er TORSDAG! Er det mulig!? Tror jeg bør ta en kaffekopp til jeg! Eventuelt legge meg å sove en liten dupp! Herlighet.. Jaja, kan jo like så godt vaske kåken nå som jeg har psyka meg opp til det allikevel, så kan jeg finne på noe annet i morgen ;) 

Ha en fin TORSDAG da, dere ;) 

 

SORRY MAMMA!


God morgen!

Jeg starter innlegget med et flott instagramfiltrert bilde av spisestua vår, ryddig og ren som motivasjon for dagens aktiviteter :) 

I dag blir en spennende dag, der jeg skal gjøre absolutt ingenting! Eller, ingenting annet enn husvask og rydding iallfall. Det glamorøse rockefruelivet altså, dere :P Kleshaugen vokser meg snart over hodet, oppvasken går snart inn i oppvaskmaskinen av seg selv, og hybelelefantene er jeg redd kommer å tar meg når jeg sover om jeg ikke fanger de med støvsugeren i dag.

Jeg tenker mye på hvordan dere som har flere unger, og er ute i jobb i tillegg får til å gjøre alt... Sånn dønn seriøst! Jeg er hjemme med ett barn, og føler at jeg ikke gjør annet enn å rydde, vaske, brette klær, vaske dassen, og støvsuge i tillegg til alt som skal følges opp med mini, og ikke minst middagslaging! Jeg pleide å erte mora mi med at bestevennen hennes var støvsugeren fordi de to tilbragte så mye tid sammen, men du dæven! Tror du ikke støvsugeren har blitt min bestevenn også a? Må nok bare spise de ordene ja... Karma? :P Jeg er fortsatt milevis unna å ha like mye støv på hjernen som min kjære mor, men uansett... Sorry mamma! Jeg forstår ditt forhold til støvsugeren nå! 

Gud forby at man ligger litt på latsiden én dag... I går dreit jeg i det meste som burde gjøres her inne, og gjorde litt ute istedet siden det var så fint vær.. I dag ser det ut som om noen har sluppet en bombe her inne.. Jeg trøster meg med at jeg hører det er flere som har det sånn! Jada, man kan la det flyte litt når man har små barn, og når Lucas er våken så stresser jeg ikke med sånne ting. Han er veldig flink til å hjelpe til med småting som å vaske klær eller støvsuge, men noe rydderaid og gulvvask, det venter jeg med til han har lagt seg for kvelden. 

Etter at jeg ble voksen (i fjor) så har jeg blitt dønn lik mora mi... Jeg takler ikke rot når jeg skal slappe av, og jeg hater det! Det går ikke å slappe av når huset står på hodet, så derfor blir det ofte rydderaid på kvelden før en kan slenge beina på bordet... Før bodde jeg i kaos, og jeg hadde orden i rotet mitt til enhver tid. Kanskje greit jeg har helt litt mot andre siden, men en mellomting hadde vært fint da :) Kanskje jeg bare gir opp, og lar rotet overmanne meg når Lucas blir litt større og roteevnene kicker inn for fult :P Det hadde jo vært litt deilig også!

Da er det bare å brette opp ermene. Lucas står allerede klar med støvsugeren og venter på den trege mora si :)

Lag deg en fin dag!

FUNKER PÅ INSTA


Jeg elsker huset vårt, og alt den tidligere eieren har gjort her, bortsett fra én ting. Den store, svarte veggen med det masete mønsteret på midt i stua. Det var det eneste jeg ikke likte med hele huset når jeg først så bilder av det. Kontrastvegger er helt kult, og svart er også helt innafor min smak, men det mønsteret.... Er man ikke stressa fra før, så kan man jo bare komme en tur til meg å kikke på stueveggen min! Jeg setter meg bevisst med ryggen mot den veggen når jeg slenger med ned i sofaen, da kan jeg heller se mot spisestua som jeg synes er et hyggelig sted i huset, og samtidig ha full oversikt over TV´n.

Nå sitter du garantert og tenker "jammen herregud da, kvinnfolk. Gjør noe med den da! Mal, tapetser, whatever..." Men hør, nå er det engang slik at jeg deler dette huset med flere, og han ene av de har signert de samme papirene som jeg har, såååå han har jo litt han skulle ha sagt han også. Og han ELSKER jo selvfølgelig denne stresseveggen..... For han er jo mann, og dette er en sånn typisk mannfolkvegg, eller? Jeg får den til å funke på Instagram (se bildene), men seriøst, den funker ikke for meg in real life og jeg har ENDELIG fått tillatelse til å male den! Halleluja! Jeg får lov så lenge han ikke trenger å ha noe med maling eller maskeringsteip å gjøre, og det er fair det. Så mot sommeren en gang går det kanskje an å begynne å sitte i andre enden av sofaen også! Hurra!


Se! Funker på Insta! :) #ÆkkeSåGæliAtDetIkkeErGodtForNo

Jeg skulle gjerne vist dere flere bilder av stua og veggen bare for å poengtere poenget mitt enda bedre, og få dere over på min side, men det finnes naturligvis ikke flere bilder enn dette ene i mitt bildebibliotek. Kan ikke skjønne det :P Yes da, smaken er som baken, men min smak er finest! Haha! 

Prekæs!

BARNEROMMET


Huset vårt blir sakte men sikkert et hjem, og jeg kommer til å vise dere litt og litt etterhvert som ting kommer ordentlig på plass. I dag har jeg lyst til å vise dere rommet til sjefen i huset. Det er jeg veldig fornøyd med, og nyter at jeg kan styre og ordne som jeg selv vil der inne foreløpig. Når mini blir større, har jeg ingenting jeg skulle ha sagt lenger, så jeg knipser bilder og viser stolt frem mens jeg kan :) 

En god dæsj med babyblått og søte detaljer nå mens mor enda bestemmer <3 

På veggen som ikke kommer frem på bildene står det en god stol, stellekommode, og på veggen henger bildelister med bøker på. Skal prøve å få tatt bilder av det hvis dere vil se :) 

Ha en god søndag!


 

Hjem kjære hjem!


I dag har jeg kledd på meg godt og satt meg ute på verandaen i sola, mens Lucas har hatt den første dubben sin i vogna. Jeg har hørt på hakkespetten som hakker for harde livet i et tre hos naboen, og fascinert fulgt med på nøtteliten som har flydd opp og ned av et tre i turbofart nedenfor verandaen vår. Jeg er så innmari glad i tomta vår! Vi bor på en naturtomt, og er skjermet og litt for oss selv uten noe innsyn, samtidig som vi har gåavstand til sentrum, og et stort nabolag rett ved. Perfekt kombinasjon for familien vår. 

Jeg synes det er deilig å ha en stor veranda med utsikt over et stort jorde, og ha besøk av rådyr og ekkorn i hagen. Thomas og jeg ville egentlig bosette oss langt utpå landet, men med barn så ser jeg jo at det kan være en fordel å bo litt mer sentralt. Og når vi fant drømmehuset vårt liggende såpass skjermet, og for seg selv, bestemte vi oss for at dette var huset vi vil at barna våre skal vokse opp i. 

Siden Se&Hør aldri dukket opp, så har jeg bestemt meg for å vise dere litt selv. Vi mangler fortsatt mye møbler og diverse, men jeg viser dere litt av det jeg hittil er fornøyd med, så får vi ta rom for rom senere. Bildene nedenfor er det brukt filter på, da jeg har tatt de fra imstagramprofilen min (@helenekovac), og slettet originalene.

Home sweet home:

 

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » April 2017


Mammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.comhits