Drit i Bieber, se på håret mitt!


Gud, hva det gjør med selvfølelsen å føle seg vel, dere! 

Jeg driiiiter i alt som har med Justin Bieber å gjøre, fordi jeg er fiiiin på hååååret igjeeeen! *Viktig å synge denne setningen* :) 

Det var så fantastisk deilig å være hos frisøren i går, og jeg koste meg fra start til slutt! Det er koselig å omgås trivelige mennesker, drikke kaffe, få hodebunnsmassasje, ha hyggelige samtaler, og ikke minst få fine kommentarer om det nye håret når frisørtimen dessverre har gått mot slutten. Jeg lurer litt på om disse komplimentene kommer slik at man lettere skal kunne dra kortet? Haha! At familiebudsjettet fikk seg en liten knekk, er det ingen tvil om! Men det var verdt hver eneste krone for hele familien sin del!

Happy wife, happy life vet dere ;) 


Lo litt for meg selv av denne snappen! #shortpeopleproblems 

Som jeg skrev i går så la jeg mitt hårs skjebne i frisørens hender, da jeg ikke under noen omstendigheter klarte å bli enig med meg selv i hvordan jeg ville håret mitt skulle bli. Det visste frisøren derimot! Hun var ikke i tvil! Jeg er så glad jeg lot henne få siste ordet, for jeg er superhappy med resultatet! Nå er dere ganske spente på hvordan det ble, tenker jeg!?

 

TADDAAAA !!

And she´s back! 

Håret er noe mørkere enn på bilde, men jeg måtte snike meg til å ta en selfie med mobilen på matbutikken rett etter frisørtimen, fordi mamma var så fryktelig nysgjerrig på hvordan det ble! Småkleint å snike seg imellom hyllene i håp om at ingen skulle se meg! Brukte sikkert 15 min. lenger tid på butikken bare for å få sendt snap til mamma liksom! Haha! Jajaaa, ordentlige bilder kommer iallfall senere :)

Det er så deilig å være seg selv igjen! Fra helt lys med grusom ettervekst og oppspiste lengder, til mørk og med ca. 5 cm. kortere hår! I love it! Helt merkelig hvor mye håret har å si, dere? Jeg er iallfall inne i en sånn lykkerusboble nå, og her skal jeg være så lenge som mulig, for her er det jaggu deilig! Kanskje jeg til og med føler meg litt småsexy som man liksom skal i andre trimester!? Yeeeey! Thomas mener iallfall at om han visste hvor glad jeg blir av å gå til frisøren, så skulle han ha gitt mer rom for det i budsjettet vårt for lenge siden! Haha! 

Aaaah, gooood fredag <3 

Ps: Hvis noen lurer på hva jeg ønsker meg til jul? Vær så god, her er verdens største hint! ;)

 

Det er like før jeg tar en Britney!


Blondes have more fun! Er det ikke det de sier? Det er sikkert ålreit å være blondine om man har råd til å freshe det opp hos frisøren titt og ofte. For min del er jeg egentlig ganske lei av hele blondinetilværelsen kjenner jeg. Jeg synes ikke det er så gøy lenger. Jeg har hatt min fair share of fun jeg altså, men håret mitt krever endel oppfølging av frisør når jeg er blond, og det har jeg rett og slett ikke råd til! Nå er det så lenge siden jeg har vært hos frisøren, og håret mitt trenger seriøst hjelp! 

Jeg kvier meg for å dusje da jeg vet at jeg tilsammen må bruke sikkert 20 min på bare å gre igjennom håret mitt! Det er en slåsskamp hver gang, og det er nesten så jeg er frista til å ta en Britney noen ganger! Spesielt når de utenlandske genene og det temperamentet som hører med blandes med hormoner! Det skal sies at håret har blitt heeeelt umulig etter at jeg ble gravid, og jeg begynner å grine om jeg har brukt opp den dyre blåshampoen min eller den dyre hårkuren som håret mitt er helt avhengig av. Neeeei, jeg lurer på om det er på tide å bli seg sjæl igjen jeg! Med meg sjæl, så mener jeg å bytte ut de lyse lokkene med en mørkere farge! Og tro meg, jeg har hatt mye moro som brunette også jeg! ;) 


Bilde fra 2010.


Fra 2011 tror jeg...? Noen timer før dette bilde ble tatt var jeg helt platinablond!

Jeg har egentlig alltid vært mørk, og trives best med det! Jeg får sånne blondineinnfall ca. annenhvert år. Da løper jeg ned døra hos frisøren, og krever at hun/han skal gjøre meg platinablond helst i går, mens den stakkars frisøren ser fortvilet på de gyllenbrune lokkene mine. Det hele blir en lang og hard prosess for håret, og siden jeg har pint håret mitt så til de grader for å bli lyst, prøver jeg å tvinge meg selv til å forbli lys en god stund. Jeg har gjerne 2:1 intervaller. Mørk i to år, og lys i ett! Etter et år som lys får jeg nærmest abstinenser, og bestiller frisørtime i full panikk! Flere som er sånn?

Tre av de mest sexy damene jeg vet om er Megan Fox, Adriana Lima, og Angelina Jolie! Og hva har alle disse damene felles? Mørkt hår og lyse øyne! Jeg har jo iallfall lyse øyne, så om jeg kan føle meg en smule mer sexy mens kroppen min eser ut i alle retninger, så er det jaggu innafor å gjøre et forsøk ved å farge håret. Jeg har ikke noe imot å late litt som om jeg ser ut som en av disse damene, mens jeg ligger på sofaen og kommanderer Thomas jeg altså! Tror ikke han har noe imot å bli kommandert av en wannabe Megan/Adriana/Angelina heller! Haha :) Kanskje jeg kan få den berømte gravidgløden jeg også, om jeg føler meg litt heit sjæl?! Jeg har fått innvilget å bruke en viss sum av familiebudsjettet på frisørtime i dag! Jeg er så superdupermega happy, og har ikke tenkt på annet enn hår i flere dager nå! Kan ikke huske sist jeg var hos frisøren, og gleder meg som en unge til å bli dolla med! Og dobbel lykke at jeg endelig etter mange uker skal ut av døra for å gjøre noe annet enn å dra til lege eller manuellterapeut! Hurra! Beste dagen på lenge!! :D 

Jeg har bare ett problem! Jeg aaaaaner ikke hvordan jeg vil ha håret mitt! Helt mørkt? Nøttebrunt? Balayage? Ombre? Fortsatt blond, bare litt mørkere? Nei Gud veit, så i dag skal jeg være skikkelig gæren, og jeg synes det er så skummelt! Jeg har bestemt meg for å la frisøren gjøre det hun vil med hårfargen min! Kanskje jeg blir mørk igjen? Eller rødhåra? Eller helt platinablond? Eller pastellrosa? Blir spennende!! :) 

Ha en superduper dag!! 

 

Ps: flere som har slitt med umulig hår under graviditeten?

Les mer i arkivet » Juli 2017 » April 2017 » Mars 2017


Mammaen til verdens beste Lucas, samboer med en musiker, endometriosesøster, fotballidiot, dyreelsker, og musikknerd. Instagram: @helenekovac

For kontakt:
rockefrua@gmail.comhits